WEDDING DAY

Szukacie menu, które jest tak wyjątkowe jak Wy Dwoje?

Dobrze trafiliście😊!

Wspólnie stworzymy menu weselne w oparciu o Waszą historię i ulubione dania.

Przygotujemy i skomponujemy tak menu, by było pysznie, naturalnie , z kreatywną finezją i elegancją podania.

Działamy z wyczuciem odpowiedniego tonu i klasy, ale również odważnie i z polotem – to już zależy od Was samych.

Na Waszym przyjęciu mamy do zaoferowania parę ciekawych i oryginalnych „smaczków” kulinarno – wizualnych dla Was i Waszych Gości. Przyjęcie weselne może stać się również niesamowitym show, również w kulinarnym wydaniu!

PRZYKŁADOWE MENU:

Przystawki:

•   Tatar ze śledzia

•   Pate z  wątróbek

•   Mini sałatka z rukolą

•   Marynowana cukinia

Zupy:

•   Rosół na gęsinie

•   Zupa kokosowa

•   Zupa autorska „Foksal”

•   Krem z cukinii

Dania Główne:

•   Filet z gęsi

•   Policzki wieprzowe

•   Polędwiczka wieprzowa

•   Noga z kaczki pieczona

Dania na półmiskach:

Podane w trakcie dania głównego.

•   Filet z indyka

•   Kotlet de volaille z masłem

•   Pieczone udko z kurczaka

•   Tradycyjny kotlet schabowy

•   Dorsz w panierce

•   Schab ze śliwką

•   Kotlet po szwajcarsku

Dodatki:

Podane w trakcie dania głównego.

•   Ziemniaki po krakowsku

•   Ziemniaki puree

•   Ryż z curry

•   Kopytka podsmażane

•   Warzywa gotowane

•   Kapusta zasmażana

•   Buraki zasmażane

Dania ciepłe:

Serwowane w trakcie przyjęcia weselnego.

•   Żeberko barbecue

•   Kurczak po tajsku

•   Dorsz smażony na maśle

•   Polędwiczka wieprzowa

•   Gołąbki z siekaną dziczyzną

•   Karczek z jelenia

•   Czarny burger wołowy

Desery:

•   Mus „Zakochane serce”

•   Sernik słony karmel

•   Ciastko truflowe

•   Mus waniliowy

•   Krem pistacjowy

Zimna płyta:

•   Półmiski mięs

•   Galaretki z kurczaka

•   Pstrąg wędzony

•   Sałatka śledziowa

•   Kaczka po tajsku

Bufet słodki:

•   Ciasto marchewkowe

•   Mini tiramisu klasyczne

•   Krem bawarski

•   Cynamonowa szarlotka

•   Cake pops – lizaki